Anlık Bildirim

Türk tasarımcıdan Mercedes SL'ye bambaşka bir boyut kazandıran tasarım çalışması

Türk tasarımcı Emre Husmen, Alman üreticinin yeni jenerasyonla birlikte baştan aşağı yenilemeyi düşündüğü Mercedes-Benz SL'yi başka bir isimle ve Shooting Brake formunda hayal etti.

Türk tasarımcıdan Mercedes SL'ye bambaşka bir boyut kazandıran tasarım çalışması Tam Boyutta Gör
 

Mercedes-Benz SL satışları dünya genelinde istikrarlı bir şekilde düşüyor. Bu durum Alman üreticiyi yeni jenerasyonda hem tasarım hem de teknik açıdan ciddi bir güncelleme yapmaya zorluyor. Bunun bilinciyle hareket eden Mercedes, SL modelini baştan yaratmak ve daha sürücü odaklı bir araçla müşterilerinin karşısına çıkmak istiyor.

Şimdiki modelden çok AMG GT’ye yakın olacağı söylenen yeni jenerasyon Mercedes-Benz SL’in yapımında AMG biriminin payı büyük olacak. Gelen haberlere göre araç yeni nesil AMG GT’de kullanılan Modular Sports Architecture (MSA) üzerine inşa edilecek. Yeni nesil SL’in sahip olacağı tasarım merak edilirken, Türk tasarımcı Emre Husmen’den araçla ilgili dikkat çekici bir tasarım yorumu geldi.

Emre Husmen, kökten değiştirilmesi planlanan SL’e bambaşka bir boyut kazandırmış. SLE olarak isimlendirdiği aracı elektrikli otomobiller arasına dahil eden Türk tasarımcı, bununla da yetinmeyip Shooting Brake formuna kavuşturmuş. Husmen’in çizdiği Mercedes-Benz SLE’nin dikkat çeken detayları arasında dijital ızgarası, bumerang şeklindeki farları, türbin şeklindeki devasa jantları, yan aynalar yerine kullanılan kameralar ve özgün çizgilere sahip arka yüzü bulunuyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12640 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes sl, emre husmen ve türk tasarımcı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim