Anlık Bildirim

Türkiye’den Tesla’nın CEO’su Elon Musk’a çağrı

Tesla’nın Türkiye için sessizliğini koruması ülkemizden ilginç bir çağrıya neden oldu. Tesla’nın resmi olarak Türkiye’de faaliyete geçmesini isteyen çağrıya dair detaylar yazımızda:

Türkiye’den Tesla’nın CEO’su Elon Musk’a çağrı Tam Boyutta Gör

Türkiye’deki Tesla kullanıcılarının sayısı henüz çok minik rakamlarda olsa da henüz resmi olarak ülkemizde faaliyete geçmemiş bir şirket için pek de azımsanmayacak sayıda araç trafikte görülmeye başlandı. Özellikle İstanbul’da yoğunlaşan araç sahipleri, ikinci geleneksel Tesla buluşmasını organize etti.

Sapanca’da gerçekleştirilen buluşmada kullanıcılar, bir pankart açıp video çekerek Elon Musk’a Tesla’yı Türkiye’ye getirmesi için çağrıda bulunuyor. Video sonunda “Türkiye Tesla İstiyor” ve “Bizi Duy Elon” etiketlerini ekleyen ve sosyal medyadan videoyu #turkeywantstesla #hearuselon etiketleriyle paylaşan kullanıcılar, yabancı Tesla forumlarında ses getirmeyi şimdiden başarmış görünüyor.

İkinci kez buluşma gerçekleştiren Tesla sahiplerinin iddiasına göre Türkiye’de 100’den fazla Tesla modeli sahibi var. Buluşmada ağırlıklı olarak Model S olduğu görülen araçların yer aldığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu arada hatırlanacağı üzere Tesla, 2017 eylem planında Türkiye’de 9 noktaya Supercharger istasyonu açma planını güncellemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17806 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model s ve
2 etiket daha model x tesla turkey
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim