Anlık Bildirim

“Das Auto” tarih oluyor

Volkswagen (VW) bu ay içerisinde emisyon skandalı nedeni ile kaybettiği müşteri güvenini kazanmak için önce Avrupa’da sonrasında ise küresel ölçekte "Das Auto"suz yeni reklam kampanyasını başlatıyor.
 “Das Auto” tarih oluyor
 
VW’nin “duygusal” olarak tarif edileceği reklam kampanyasında, daha önceki reklamlarda yer alan ve oldukça başarılı bir imaj oluşturulmasında katkısı olan “Das Auto” sloganı yer almayacak.  Bunun sebebi ise yeni pazarlama çabasının firmanın otomobiller, tasarım ve teknoloji yerine insanlara ve VW ürünleri ile olan bağlarına odaklanması olarak ifade ediliyor.

VW marka satış başkanı Juergen Stackmann  “Dünya genelinde inanılmaz sayıda ki birçok insan, Volkswagen hayatlarının bir parçası olduğu için, otomobillerimiz ile hatıraları üzerinden ilişki kuruyor” diyerek reklamlarda ki değişikliğin sebebini dile getirdi. Stackmann müşterilerinin inancını ve güvenlerini kaybettiklerini ve geri kazanmak için de ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi. Reklam kampanyasının VW’nin Avrupa’da 8.5 milyon adet dizel otomobili geri çağıracağı süreç ile aynı zamanda ortaya çıkması müşterilerde ki olumsuz etkiyi kırmak için iyi bir zamanlama olarak değerlendiriliyor.
 “Das Auto” tarih oluyor
 

2015 Eylül Ayı’nda firmanın, dizel otomobillerinin emisyon testlerini geçebilmesi için 11 milyon otomobilde hile yaptığını kabul etmesi ile beraber satışlar birden düşmüştü. 2015’in en çok otomobil satması beklenen firması olan VW, skandal ortaya çıkana kadar birinciliği elinde bulunduruyordu. Skandaldan sonra satışların düşmesi ile Toyota 2015 yılında 4. kez en çok otomobil satan firma olma unvanını elinde tuttu. 

Reklam kampanyası bu ay içerisinde Almanya, İngiltere, İspanya, Portekiz, Avusturya ve İsviçre’de başlayacak. Mart Ayı’nda ise dünyanın geri kalan kısmında yürütülmesi planlanıyor.
 “Das Auto” tarih oluyor
 

TV, radyo, gazete, dergi ve internet mecralarında kapsamlı bir reklam kampanyası olacağı da söylenenler arasında.  

TV reklamında hayatın farklı aşamalarından geçen bir ailenin tüm süreç boyunca Volkswagen ile olan ilişkileri gösteriliyor ve reklam “Das Auto” yerine “Then. Now. Always” (O zaman. Şimdi. Her zaman.) sloganı ile sonlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9067 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, das auto ve
3 etiket daha then now always
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim