Anlık Bildirim

Yeni BMW i8 Roadster reklamında Mercedes'e çok ince gönderme

Bugün emekli olan Daimler CEO'su Dieter Zetsche'ye teşekkür için bir video hazırlayan BMW, ezeli rakibi Mercedes'e gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Videonun başrolünde Zetsche ve BMW i8 Roadster var

Yeni BMW i8 Roadster reklamında Mercedes'e çok ince gönderme Tam Boyutta Gör

Alman otomotiv devi Daimler’in CEO’su Dieter Zetsche, bugün emekli oluyor ve görevini Ola Kallenius’a devrediyor. Bu durum karşısında boş durmayan BMW, yıllardır süren hoş rekabeti için Zetsche’ye bir teşekkür videosu hazırlamış. Tabii ki videoda ezeli rakibi Mercedes’e ince bir gönderme yapmayı da ihmal etmemiş.

BMW’nin bugün yayınladığı reklam filmi, şirketin kendi fanlarından ziyade Mercedes fanlarının da büyük beğenisini kazandı. ‘Emeklilik geleceğinizi keşfetmektir’ sloganıyla hazırlanan videoda, görevini bırakmak üzere olan Zetche ile çalışanlarının vedalaşmasını ve birlikte hatıra fotoğrafları çekmesini izliyoruz. Ardından Zetche kartını teslim ediyor ve şirket aracı olan Mercedes S Serisi’ne binerek evine gidiyor.

Buraya kadar her şey normal ilerlerken, Zetche’nin şoförüne de veda etmesinin ardından izleyenleri bir sürpriz bekliyor. Bir sonraki sahnede garajın kapısı açılıyor ve Daimler’in efsane CEO’su garajından bir BMW i8 ile çıkıyor. Üstelik tam da bu sahnede ekranda ‘sonunda özgür’ ifadesi yer alıyor. Yayınladığı videoyla hem i8’in reklamını hem de ezeli rakibine göndermesini yapan BMW, Dieter Zetsche’ye teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor. Söz konusu video, “Yıllar süren ilham verici rekabet için teşekkürler Dieter Zetsche” cümlesiyle tamamlanıyor.

Daimler: Patronumuz gerçek beygir gücünü tercih eder 

BMW’nin bu ince göndermesine sosyal medya üzerinden yanıt veren Daimler, “Patronumuzun emeklilik yolculuğunda gerçek beygir gücünü tercih edeceğini düşünüyoruz. Fakat yine de öneriniz ve rekabetiniz için teşekkürler” şeklinde bir yorumda bulundu. Şirket, bu sözlerini at üzerinde gün batımına doğru ilerleyen iki kovboyun yer aldığı bir GIF ile paylaştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9413 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes, daimler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim