Anlık Bildirim

Yeni Mercedes Sprinter tamamen elektrikli bir modelle gelebilir

Geçtiğimiz günlerde tamamen elektrikli kamyon modeli Urban eTruck'ı tanıtan Mercedes-Benz, gelecek nesil Sprinter van aracında tamamen elektrikli ve otonom sürüşe sahip bir versiyonu satışa sunabilir.
Yeni raporlara göre gelecek nesil Mercedes-Benz Sprinter van modeli içten yanmalı motor seçeneğinin yanında tam elektrikli motora sahip bir seçeneğe sahip olabilir. Mercedes-Benz'in VS30 projesi başındaki Ulf Zillig'e göre modelin resmi bir çıkış tarihi yada üretilme garantisi bulunmazken, yine de yeni van modeli otonom sürüş seçenekleri ve batarya yeri akılda bulundurularak tasarlanıyor.
Detroit Bureau sitesine göre gelecekte oluşacak elektrikli araç piyasasının geniş rol aldığı rekabetçi ortama göre tasarlanan yeni Mercedes-Benz vanlar hem elektrikli motor hem de otonom sürüş yeteneklerine sahip olacak.
Geçtiğimiz Mercedes-Benz Urban eTruck etkinliği kapsamında Almanya'da konuşan Daimler'in kamyon ve otobüsten sorumlu yöneticisi elektrikli sürüşün otonom ve bağlantılı sürüşle birlikte sistematik olarak gelecek nesil modellerde kullanılmaya başlayacağını belirtmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim