Anlık Bildirim

Commodore 64 efsanesi geri dönüyor

İlk kez 1982'de piyasaya çıkan Commodore 64, 35 yıl aradan sonra tekrar satışa sunuluyor. Koch Media tarafından geliştirilen Commodore 64 Mini, sisteme kurulu 64 oyunla birlikte gelecek.
Nintendo SNES Classic Edition dün satışa sunuldu ancak tüketicilerin nostaljik oyun konsollarına olan iştahının kapanmamasını umut eden bir şirket daha var. Commodore 64 efsanesi 35 yıl aranın ardından Mini versiyonuyla geri dönüş yapıyor.
Gelecek sene satışa sunulacak olan 80 dolarlık Commodore 64 Mini, orijinalinin yarısı büyüklüğünde ve sisteme kurulu 64 oyunla birlikte geliyor. C64 klasikleri arasında California Games, Impossible Mission, Arkanoid ve Paradroid gibi oyunlar var.
Commodore 64 Mini kutusunda bir adet joystick ve televizyona bağlamak için bir HDMI kablosu yer alıyor. Kullanıcılar ek USB bağlantı noktasını kullanarak makineye bir klavye veya ikinci bir joystick takabilecekler.
Efsanevi kişisel bilgisayarın (Home Computer) yeni versiyonu Alman firması Koch Media'nın lisansı altına geliyor ve önümüzdeki yılın başında satışa sunulacak. İlk kez 1982'de piyasaya çıkan Commodore 64'ün dünyanın en çok satan bilgisayarı olmayı başardığını belirtelim. İşte makineye yüklü gelecek oyunların tam listesi:
AlleyKat, Anarchy, Armalyte: Competition Edition, Avenger, Battle Valley, Bounder, California Games, Chip’s Challenge, Confuzion, Cosmic Causeway: Trailblazer II, Creatures, Cyberdyne Warrior, Cybernoid II: The Revenge, Cybernoid: The Fighting Machine, Deflektor, Everyone’s A Wally, Firelord, Gribbly’s Day Out, Hawkeye, Heartland, Herobotix, Highway Encounter, Hunter’s Moon, Hysteria, Impossible Mission, Impossible Mission II, Insects In Space, Mega-Apocalypse, Mission A.D, Monty Mole, Monty on the Run, Nebulus, Netherworld, Nobby the Aardvark, Nodes Of Yesod, Paradroid, Pitstop II, Rana Rama, Robin Of The Wood, Rubicon, Skate Crazy, Skool Daze, Slayer, Snare, Speedball, Speedball II: Brutal Deluxe, Spindizzy, Star Paws, Steel, Stormlord, Street Sports Baseball, Summer Games II, Super Cycle, Temple of Apshai Trilogy, The Arc Of Yesod, Thing Bounces Back, Thing on a Spring, Trailblazer, Uchi Mata, Uridium, Who Dares Wins II, Winter Games, World Games, Zynaps.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim