Anlık Bildirim

Karşınızda Sony PS4 Slim

Uzun süredir PS4 konsolunun daha ince bir versiyonu üzerinde çalıştığı gündeme gelen Sony, sessiz sedasız yeni konsolu satışa çıkardı. PS4 Slim, bazı önemli değişiklikler içeriyor.

Herkes, 7 Eylül itibariyle Sony’nin güçlendirilmiş yeni PS4 Neo konsolunu beklerken, firma sessiz sedasız daha ince bir PS4 konsolu ile çıkageldi. PS4 Slim adındaki yeni konsol, pek çok çevrimiçi ticaret sitesinde yerini almış durumda.

Biraz daha küçük ve biraz daha ince olduğu görülen yeni konsol, aynı zamanda biraz daha yuvarlatılmış köşelere sahip. Henüz Sony tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ancak bazı kullanıcılar, şimdiden yeni modeli satın almış bile. Bu bakımdan sadece kullanıcıların paylaştığı resimler mevcut.

PS4 Slim modelinin donanımında ne tür iyileştirmeler yapıldı bilinmiyor ancak Xbox One S gibi hızlandırılmış işlemci birimi yani APU’nun üretim geometrilerinde iyileştirme görebiliriz. Sony, esasen PS4 Neo ile Xbox One S modelinin karşısına çıkmaya hazırlandığı için PS4 Slim modeline pek dokunmamış da olabilir. Görsellerde dikkat çeken, yeni konsolun bir disk sürücüye sahip olduğu.

500GB HDD depolama sürücüsüne sahip olan konsolun fiyatı 295 Pound olarak belirlenmiş. Yani vergiler hariç 1200TL civarında bir fiyat söz konusu. Şimdilik konsol ne zaman yaygın olarak piyasaya çıkacak bilinmiyor ancak muhtemelen 7 Eylül’deki lansmanda PS4 Neo ile birlikte sahne alacak ve akabinde de satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20050 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony ps4 neo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim