Anlık Bildirim

Sony'nin büyük PlayStation 4 firmware güncellemesi yarın yayınlanıyor

Sony, PC ve Mac platformlarına Remote Play özelliği getirecek önemli PlayStation 4 güncellemesini yarın yayınlayacak. Yeni Remote Play uygulamaları Sony'nin web sitesinden indirilebilecek.
Sony'nin bir sonraki büyük PlayStation 4 güncellemesi (MUSASHI kod adlı) yarın sahneye çıkacak. Yeni bir dizi özellik içeren güncellemenin en önemli parçası PC ve Mac platformları için gelmesi beklenen Remote Play (Uzaktan Oynatma) desteği olacak.
Windows ve Mac için geçerli olacak yeni Remote Play uygulamaları, PlayStation 4 oyuncularının kendi Mac ve PC'lerine 720p çözünürlükte, 60 FPS'ye kadar oyun akışı taşımalarını sağlayacak. PC veya Mac üzerinde oyun oynayabilmek için USB kabloyla bağlanan DualShock 4 kontrol cihazı kullanmak mümkün olacak.
Remote Play özelliklerinin yanı sıra yeni 3.50 firmware güncellemesi aynı zamanda kendinizi çevrimdışı olarak ayarlama, arkadaşlarınız için çevirimiçi bildirimler ve oyun etkinliği zamanlayıcısı gibi yetenekler de içeriyor. Sony ayrıca tüm parti üyelerinin arkadaşlarının ne oynadığını görerek onların oyununa kolayca katılabilecekleri bir özellik de sunuyor.
Şirket, PlayStation 4 için 3.50 güncellemesini yarın genel kullanıma sunacak. Yazılım güncellemesi başladıktan sonra kullanıcılar Mac ve PC için Remote Play uygulamalarını Sony'nin web sitesinden indirilebilecekler.
Sony'nin büyük PlayStation 4 firmware güncellemesi yarın yayınlanıyor
 
Sony'nin büyük PlayStation 4 firmware güncellemesi yarın yayınlanıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim