Anlık Bildirim

Uncharted 4, ilk haftada 2.7 milyon satış rakamını geride bıraktı

Nathan Drake’nin son maceralarına konuk olduğumuz, adrenalin dozu yüksek Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, elde ettiği satış rakamları ile yapımcılarının yüzünü güldürüyor.

Sony’nin 10 Mayıs itibariyle ülkemiz de dahil dünya çapında satışa sunduğu Uncharted serisinin son oyunu Bir Hırsızın Sonu, ilk hafta rakamları ile yapımcılarının yüzünü güldürüyor. PlayStation 4 için geliştirilen yapım, 2.7 milyon satış rakamını geride bıraktı.

Oyun, bu rakamlarla Kuzey Amerika’da en hızlı satan PS4 birinci parti oyunu olmayı da başardı. Verilen rakamlar, raflarda olan değil, tüketicinin eline ulaşan oyunu ifade etmesi açısından da önem taşıyor. Toplam elde edilen gelir ise 172.8 milyon dolar civarında gerçekleşti.

Xbox One için geliştirilen Halo 5, açılış haftasında ABD’de 935 bin adet satmıştı. Uncharted 4’ün bu rakamı da geride bıraktığı ifade ediliyor. İngiltere listelerinde de oyun bir numara olmayı başardı. İlk tahminler, oyunun 15-20 milyon arasında bir rakama ulaşabileceği yönünde.

Bu başarıda en önemli pay şüphesiz Naughty Dog ekibine ait. Adrenalin dolu bir maceraya imza atan Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, ülkemizde de tanınmış seslendirme sanatçıları tarafından dublajlanarak piyasaya sürülmüştü. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim