Anlık Bildirim

Xbox 360'ın Üretimi Durdu, PS3 ise Güncelleniyor

Microsoft'un büyük başarı yakalayan konsolu Xbox 360'ın üretimi 10 yıl aradan sonra durduruldu. Sony ise Playstation 3'ün yazılımını güncellemeye devam ediyor.
Xbox 360'ın Üretimi Durdu, PS3 ise Güncelleniyor
 
Geçen yıl Kasım ayında 10. yılını dolduran Xbox 360'ın üretiminin durdurulduğu açıklandı. Microsoft'un 80 milyondan fazla satarak büyük başarı yakalayan konsolu yerini tamamen Xbox One'a bıracak. Çıktığı ilk dönemlerde 3. kırmızı olarak adlandırılan donanım hatasına karşın kaliteli oyunlarıyla dikkat çeken konsol son derece başarılı online altyapısının da katkısıyla Sony'nin Playstation 3'ü ile kafa kafaya yarışmıştı. PS2 ve ilk Xbox arasındaki devasa fark bu konsol sayesinde kapanmıştı.
Xbox 360'ın üretimi durmasına karşın oyuncular online hizmetlerden yararlanmaya devam edecekler. Ayrıca Xbox 360'ın aksesuarlarını gerek perakende mağazalarda, gerekse de online olarak satın almaya devam edebileceğiz. Xbox 360 için bugüne kadar 4.000'den fazla oyun piyasaya çıkmıştı.
Sony ise her ne kadar yeni bir Playstation 4 modeli düşünse de PS3'e verdiği yazılımsal desteği devam ettiriyor. Açıklamalara göre Playstation 3 için 4.80 güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme işletim sisteminin daha stabil çalışması için yapılmış. Sony bu konsol için bir önceki güncellemeyi Ocak ayında yapmıştı ve facebook desteğini kestiğini açıklamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim