Anlık Bildirim

İnce Xbox One modelinden ilk görsel geldi

Microsoft’un Xbox One konsoluna biraz daha hareket alanı açmayı hedeflediği Xbox One Slim konsolu ile ilgili ilk resmi görsel sızdırıldı. Konsolda bu kez beyaz renk hakim.

Microsoft’un bugün E3 2016 fuarında tanıtmasını beklediğimiz daha ince Xbox One modeli ile ilgili ilk görsel de geldi. Tanıtım sayfasından alındığı anlaşılan görsel, konsol ile ilgili tasarım detaylarını da gün yüzüne çıkarıyor.

Microsoft’un hazırladığı yeni konsol Xbox One Slim ismini taşıyor ve orijinal modelden yüzde 40 ince olduğu ifade ediliyor. Siyah tema ile piyasaya giriş yapan Xbox One konsolunun aksine yeni konsolda beyaz renk hakimiyeti mevcut.

Konsolun genişliğinin yan yana iki Xbox kontrolcüsü ile eşdeğer olduğu belirtiliyor. Kasanın bir yarısı düz beyaz renk ile kaplanırken, diğer yarısında ise desenli bir tasarım tercih edilmiş. Alt kısımda siyah bir kenar yer alırken, bir tarafında USB girişi diğer tarafında ise kızılötesi alıcı bulunuyor.

Xbox One Slim, orijinalden farklı olarak 4K video oynatımına destek verecek. Bunun haricinde orijinal modelden belirgin bir farklılık içermiyor. Oyunlar yine her iki konsolda oynanabilecek. Microsoft bu hamlesi ile Xbox One konsoluna biraz daha hareket alanı açmayı hedefliyor. Asıl 4K oyun oynatabilen Scorpio kod adlı konsolun ise gelecek yıl piyasada olması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8629 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, e3 2016 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim