Anlık Bildirim

150 bin TL’lik Predator Thronos oyuncu kabininde DH PUBG Turnuvası için başvurular başladı

DH Thronos PUBG Turnuvası için başvurular başladı. İstanbul'da düzenlenecek turnuvaya katılarak 150 bin TL değerindeki Predator Thronos oyuncu kabinini deneyimleyecek ve ödül kazanacaksınız.

150 bin TL’lik Predator Thronos oyuncu kabininde DH PUBG Turnuvası için başvurular başladı Tam Boyutta Gör

DonanımHaber ve Acer işbirliği ile ödüllü PUBG Turnuvası düzenliyoruz. Turnuvaya katılan oyun severler hem 150 bin TL değerindeki Predator Thronos oyuncu kabini deneyimlemiş olacak hem de Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayar kazanma şansı elde edecek.

DH Thronos PUBG Turnuvası, 23 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul Cevahir AVM Teknosa Mağazası’nda düzenlenecektir. Etkinliğe katılan tüm oyunculara günün anısına Predator logolu T-Shirt hediye ediyoruz.

Turnuvaya katılan her bir yarışmacı, Predator Thronos oyuncu kabininde maksimum 20 dakika boyunca solo oyun modunda PUBG oynayacak. Elde ettiği skora göre sıralamaya girecek.

Günün birincisi; Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayar, Acer Nitro klavye, Predator Galea 300 Gaming kulaklık, Predator Mouse Pad gibi ürünlerin adının yazdığı kapalı zarflardan birisini seçerek kendi ödülünü kendisi belirleyecek.

Turnuvaya Nasıl Başvurulur? 

Turnuvaya başvurmak için Forum’daki turnuva konusunun altına “Çekilişe katılmak istiyorum” yazmanız yeterlidir. Özel Mesaj ile size ulaşacak ve başvurunuzun tamamlanması için birtakım bilgiler talep edeceğiz. Bilgilerini ileten kişiler arasından yapılacak çekilişle 20 yarışmacı belirlenecek. Yarışmaya katılacak kişiler DH'de ve Forum'da duyurulacaktır.

Turnuva 23 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul Cevahir AVM Teknosa Mağazası’nda gün boyu sürecektir. O tarihte etkinliğe katılamayacak arkadaşlarımızın başvuruda bulunmaması rica olunur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim