Anlık Bildirim

Age Of Empires II: Definitive Edition bu sonbaharda gelecek

Microsoft, E3 etkinliğinde Age of Empires II: Definitive Edition'ın bu sonbaharda geleceğini açıkladı. Klasikleşmiş olan gerçek zamanlı strateji oyunu 4K desteği de sunacak.
Microsoft geçtiğimiz yıl efsane olarak nitelendirilebilecek gerçek zamanlı strateji oyununun, Age of Empires: Definitive Edition sürümünü piyasaya sürmüştü. Bu versiyon Microsoft'un daha yüksek çözünürlüklü dokuları içeren ve 4K grafik desteği de bulunan bir sürümdü. Yapılan açıklamaya göre klasik RTS oyununun yeni bir versiyonu daha yolda.

2019'un sonunda oyunseverlerle buluşacak

Bu tarz strateji oyunlarından hoşlananlar için, Microsoft'un seriyi sürdürmeye devam ettiği görülüyor. Zira şirket E3 etkinliğinde, önümüzdeki sonbaharda Age of Empires II: Definitive Edition'ı piyasaya süreceğini açıkladı. Bu oyun da, ilk oyundaki gibi gelişmiş grafik özellikleri ile gelecek. Microsoft'un oyunla ilgili yaptığı açıklamalarda: "Age of Empires II: Definitive Edition, şimdiye kadarki en popüler strateji oyunlarından birinin 20. yıldönümünü çarpıcı 4K Ultra HD grafikler ve yenilenmiş ses efektleri ile kutluyor." ifadelerine yer verilmiş.

Gerçek zamanlı strateji oyunlarına meraklı olan kullanıcılar için, Microsoft'un Age Of Empires serisini devam ettirmesi güzel bir gelişme. Oyun 2019 yılının sonlarında piyasaya sürülecek ve isteyen oyuncular Microsoft'un web sitesinden beta sürüme kayıt olabilecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6086 kez okundu.
24 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, Oyun ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim