Anlık Bildirim

Call of Duty Black Ops 4'ün ayak sesleri duyulmaya başladı

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre, COD Black Ops 4'ün duyurusu bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek. Oyunun modern zamanlarda geçmesi ve günümüzü konu alacağı da gelen bilgiler arasında.
Call of Duty, Battlefield karşısındaki azami yenilgisini unutturmak istiyor. Call of Duty WWII ileistediği başarıyı yakalayamayan Call of Duty’nin isim haklarını sahip Activision, oyunun eski günlerine dönebilmesi adına yaklaşık olarak üç yıl önce son verdiği Black Ops serisinin devamını getirecek gibi gözüküyor. Endüstri uzmanı ve editör Marcus Sellars'a göre, bu yıl içerisinde Call of Duty Black Ops 4'ün duyurusu gerçekleştirilecek. 
Marcus Sellars, Twitter hesabından oyunla ilgili birkaç ipucu vermeyi de es geçmedi. Sellars attığı Tweet'de  Call of Duty'nin bir sonraki oyunun COD Black Ops 4 olduğunu ve oyunun PC/PS4/Xbox/Switch platformları için çıkış yapacağını söylüyor. Ayrıca oyunun modern zamanlara dayanacağı da belirtiliyor.
Activision tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı lakin oyunun ilkbahar aylarında duyurulması ve her yıl Kasım ayında olduğu gibi çıkış yapması bekleniyor. Bakalım COD Black Ops 4 ile Call of Duty serisi eski günlerine dönecek mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4364 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, call of duty ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim