Anlık Bildirim

Dünya şampiyonu CS: GO milli takımımız için yayınlanan video tepki çekti

Final karşılaşmasında Arjantin’i 2-1 skorla devirerek CS: GO Dünya Şampiyonu olmayı başaran Türk Mill Takımımız için yayınlanan resmi video, karşılaşmalardan seçilen görüntülerden dolayı tepki çekti.
Hatırlayacağınız gibi bu ayın başında düzenlenen bir organizasyonda yarı final maçında Fransa’yı 2-1 yenerek finalde Arjantin'le mücadele eden Türk Milli Takımımız, 9 Eylül'deki son karşılaşmayı da 2-1 skorla geçerek CS: GO Dünya Şampiyonu oldu.
Final müsabakasında oyunu anlatan spikerin Arjantin’e yönelik fazlasıyla taraflı yayın yapması izleyenlerin gözünden kaçmamış ve bu yüzden yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Benzer bir durum şimdi de yayınlanan resmi video ile tekrar yaşanıyor.
e-frag.net tarafından gerçekleştirilen edilen organizasyona dair paylaşılan şampiyonluk videosunda takımımızın aldığı sayılar gösteriliyor ancak Arjantin ile yapılan final karşılaşmasına dair herhangi bir görüntü yer almıyor. Doğal olarak şampiyonluğun geldiği müsabakadan bölümlerin ağırlıkta olması beklenirken, tam aksine videoya konulmaması özellikle Türk oyunseverlerin tepkisini çekti. Bahsi geçen videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6395 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, CS:GO ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim