Anlık Bildirim

God of War oyunu 5 milyon satış ile rekor kırdı

Geçtiğimiz ay piyasaya çıkan God of War beklentilerin de üzerine çıktı ve ardı ardına rekorları kırdı. Sadece kendisinin değil PS4 satışlarına da önemli bir katkı yaptı.

Sony’nin merakla beklenen ve Kratos’un yeniden sahneye çıktığı God of War oyunu yüzleri güldürüyor. Henüz piyasaya çıkalı bir ay olmasına rağmen firmanın rekorlarını alt üst etmeyi başardı.

God of War ne kadar sattı?

Piyasaya çıktığı ilk 3 gün içerisinde 3.1 milyon kopya satarak PS4 tarihinde en hızlı satan oyun olan God of War, Nisan ayının da en çok satanı olmayı başarmıştı. Oyun ilk 1 ay içerisinde ise 5 milyon satış rakamını geride bıraktı.

God of War sadece satış anlamında firmaya kazandırmadı. Konsol satışlarına da önemli bir katkı yaptı zira oyunun çıkışı ile birlikte PS4 satışları büyük bir ivme gösterdi ve Nisan ayının en çok satan konsolu oldu.

Firma God of War oyunun ivmesini uzun bir süre daha devam ettireceğini düşünüyor. Oyundan beklentiler yükseldiği için devam yapımına dair geliştiricilerden işaretler de gelmeye başladı. Bakalım God of War başka hangi rekorları kıracak?

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim