Anlık Bildirim

Grand Theft Auto V 60 milyondan fazla sattı

Rockstar Games'in büyük beğeni toplayan oyunu hala oldukça iyi satıyor. İlk olarak 2013 yılına piyasaya çıkan oyun farklı platformlarda da boy göstermesiyle uçuk bir satış miktarına ulaştı.
Grand Theft Auto V 60 milyondan fazla sattı
 
Rocktar Games'in gerek senaryo modu, gerekse de online modları ile büyük beğeni toplayan oyunu Grand Theft Auto V'in satışları oldukça iyi gidiyor. Take Two'nun açıklamasına göre oyun bugüne kadar PS3, Xbox 360, PC, Xbox One ve Playstation 4'te toplamda 60 milyondan fazla sattı.

Son olarak Ağustos 2015'te oyunun 54 milyon sattığı açıklanmıştı. Bu da demek oluyor ki 6 ay içinde oyun her ay ortalama 1 milyon adet satmayı başardı. Bu da ilk olarak 2013 yılında çıkan oyunun hala popüler olduğunu gösteriyor. Özellikle online modların olması oyunun ömrünü uzatmış görünüyor.

     Bu satış performansına karşın Grand Theft Auto V tüm zamanların en çok satan 3. oyunu konumunda. Wii konsoluyla tek pakette satılan Wii Sports 82.72 milyon adet satarken, Minecraft ise 72 milyon civarında sattı. Tabi şu durumu da göz önüne almak gerek. Wii Sports konsolun yanında ücretsiz verilirken, Minecraft ise GTA V'ten çok daha ucuz bir oyun. Yani Take Two'nun kasasına giren para diğer oyunlardan çok daha fazla.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim