Anlık Bildirim

Microsoft, Fable serisinin geliştiricisini kapattı

Microsoft, Fable serisinin geliştiricisi olan Lionhead Studios'u kapatmaya hazırlanıyor. Stüdyonun büyük önem verilen projesi Fable Legends'in iptal edildiği açıklandı.
Microsoft, Fable serisinin geliştiricisini kapattı Tam Boyutta Gör

Microsoft son dönemlerde önemli kararlar alıyor. Xbox'ın modüler bir yapıya sahip olması gerektiğini söyleyen Xbox bölümünün başkanı Phil Spencer'ın bu açıklamasının ardından Fable serisinin geliştiricisi Lionhead Studios'un kısa bir süre sonra kapatılacağı ortaya çıktı.
Xbox One ve PC için geliştirilen free-to-play multiplayer tabanlı aksiyon-macera oyunu Fable Legends de iptal edildi. Firmanın büyük önem verdiği bu yapım 2015 yılında piyasaya çıkacaktı, ama projede karşılaşılan sorunlar sebebiyle sürekli erteleniyordu. 
Microsoft'un kapısına kilit vurduğu tek stüdyosu Lionhead değil, bunun yanı sıra Max: The Curse of Brotherhood ve Kalimba gibi küçük çaplı başarılı oyunlar geliştiren Danimarkalı geliştirici Press Play'in de kapatıldığı açıklandı. Microsoft son dönemlerde ciddi bir yeniden yapılanma içinde görünüyor. E3 fuarına kadar firmada sular durulmayabilir. Muhtemelen bu fuara kadar firmanın izleyeceği stratejiyi de az-çok öğrenmiş olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim