Anlık Bildirim

PUBG hilesi satan 15 kişiye daha ceza yağdı

Popüler hayatta kalma oyunu PUBG hilesi satan 15 kişiye Çin’de 6 milyon dolara varan miktarlarda cezalar kesildi. PUBG Corporation bu konuda kimseye göz açtırmıyor.

Mobil tarafta kendisini taklit ettiğine inandığı oyun geliştiricilerine nefes aldırmayan PUBG hile yapanları da affetmiyor. Yıl başlarında 120 kişinin Çin’de gözaltına alınmasının ardından bu kez 15 kişiye milyon dolarlık tazminat cezası kesildi.

Çok riskli

Yine Çin’de gözaltına alınan 15 kişinin PUBG için hile programları geliştirdiği ve sattığı ifade ediliyor. Hatta bu programlardan bazıları arka kapılar barındırıyor ve kullanıcıların kişisel verilerini çalıyor.

Büyük bir popülariteye ulaşan PUBG oyununda elbette hile yöntemleri de ilgi görüyor. Tabii bu ilgi karşılıksız değil ve ciddi meblağlar ödeniyor. Botlar gibi oyunculara avantaj sağlayan hile programları için PUBG ise yıl başından bu yana sıkı bir çalışma yapıyor.

Oyunda hile programları geliştirenler genelde Çin sınırları içerisinden çıkıyor. Son gözaltına alınan 15 kişi için toplamda 6.24 milyon dolar civarında bir tazminat cezası istendi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9710 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pubg, pubg corporation ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim