Anlık Bildirim

The Binding of Isaac'in iOS sürümü Apple tarafından reddedildi

The Binding of Isaac: Rebirth yüksek şiddet ve çocukların suistimali gibi içeriklere sahip olduğu için Apple tarafından reddedildi. Oyunun iOS sürümü ile ilgili hayaller başka bahara kaldı.
 
The Binding of Isaac'in iOS sürümü Apple tarafından reddedildi
Bağımsız oyun severlerin büyük bir beğeni ile oynadığı üstten görünüşlü, 2 boyutlu aksiyon-macera oyunu The Binding of Isaac: Rebirth'ün iOS sürümü maalesef çıkmayacak. Apple kimilerinin sevimli bulduğu bu oyunu şiddet içeriği yüzünden reddetti. Yetkililerin bu konudaki açıklaması şu şekilde:
"Uygulamanızın (oyununuzun) içeriği veya özellikleri şiddeti açıkça gösteren tasvirler ve çocukların istismarı gibi içerikler barındırıyor ki bunlara AppStore'da izin vermiyoruz"  Oyunun yayıncısı ise bu duruma isyan edip Apple'ın kararının saçmalık olduğunu söyledi.
Aslında oyun resmi olarak iOS platformları için duyurulmamıştı.Yine de kapalı kapılar ardında oyunun iOS sürümü Apple'a gösterilmiş. Geliştiriciler 3 yıl önce yaptıkları açıklamada oyunun iOS sürümünü eğer "çöp" olmayacaksa geliştirmek istediklerini söylemişlerdi. Anlaşılan Apple'ın bu kararından sonra içerik kısıtlamasına gidilmeyecek ve oyunun iOS sürümü iptal edilecek.
Oyun hakkında biraz daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız aşağıda The Binding of Isaac'in PC sürümüne ait bir  oynanış videosunu bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3257 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, the binding of isaac ve
2 etiket daha bağımsız oyun Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim