Anlık Bildirim

LG, CES 2018 öncesinde ilk 4K UHD projektörünü duyurdu

Teknoloji devi LG, Tüketici Elektroniği Fuarı öncesinde ilk 4K UHD projektörünü duyurdu. Şirket görüntü kalitesinden ödün vermeden rakip 4K projektörlerin yarı boyutunda bir ürün sunmuş durumda.
Evinizde kullanmak için bir projektör arayışındaysanız LG'nin CES 2018'den önce duyurduğu yeni 4K HDR projektöründen haberdar olmak isteyebilirsiniz. Cihaz yüzeye 4K çözünürlük ve 2.500 lümen parlaklığın yanı sıra 150 inç boyuta kadar görüntü yansıtabiliyor. Yani böylece tüm duvarınızı resim veya video ile kaplayabiliyorsunuz.
4K projektörler ilk defa hayatımıza girmiyor ancak LG rakiplerine kıyasla bir adım önde olduğu görüşünde. LG mühendisleri ve tasarımcıları, görüntü kalitesinden ödün vermeden 4K UHD projektörü küçültmeyi başarmış durumdalar. Şirket bu sayede rakip 4K projektörlerin yarısı boyutunda, birinci sınıf bir cihaz ürettiği iddiasında.

Önümüzdeki hafta CES'de sahneye çıkacak

LG'nin 4K UHD projektörü mükemmel 4K resim kalitesi ve taşınabilir boyutuyla mükemmel bir sinematik deneyim sözü veriyor. Elbette paylaşılan görsellere bakarak kalite konusunda birşey söyleyemeyiz ancak LG'nin önümüzdeki hafta CES 2018'de etkileyici bir sunum yapması bekleniyor. Muhtemelen fuar sırasında daha detaylı bilgilere sahip olacağız.
Projektör webOS 3.5 işletim sistemiyle çalışacak ve akıllı TV arayüzüne sahip olacak. Aynı zamanda USB, Ethernet, HDMI ve daha pek çok bağlantı seçeneği sunacağını belirtelim. Henüz fiyat etiketiyle ilgili bilgi yok ancak dediğimiz gibi önümüzdeki hafta CES'de tüm bu cevapsız soruların yanıtlarını almayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim