Anlık Bildirim

G.Skill, 3600MHz hızındaki yeni Trident Z bellek kitlerini duyurdu

Oyuncu sistemlerine olan ilginin büyümesi, performans odaklı bileşenlerin de ilgi görmesini sağlıyor. Bu bakımdan, G.Skill firması da yüksek hızlı DDR4 bellek kitleri tasarlamaya devam ediyor.

Önde gelen yüksek performanslı bellek üreticilerinden Tayvanlı G.Skill, oyuncu ekosistemindeki büyüme hedefi doğrultusunda, yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Firmanın özellikle hız aşırtma tutkunları tarafından tercih edilen yüksek hızlı Trident Z serisi, 3600MHz seviyesinde bir üye daha kazandı.

Trident Z serisi, 4000MHz hızlarını de geride bırakarak sektörde oldukça ses getirmişti. Yeni üye, üst seviye tüketicilerin yanında alt seviyeye de hitap edebilme stratejisinin bir ürünü. 16 GB G.Skill Trident Z DDR4-3600 adındaki yeni üye, 3600MHz seviyesine kadar çıkabiliyor. Yüksek hızlara rağmen, CAS gecikmesi 15-15-15-35 gibi düşük bir zamanlamada belirlenmiş ve enerji akışı da 1.35Volt seviyesinde.

Siyah bir baskılı devre kartı kullanan bellek kiti, gümüş ısı yayıcıya sahip. Bellek üzerinde G.Skill amblemi yer alırken, XMP 2.0 ile de uyum sağlanıyor. 2x8GB şeklinde paketlenen kitlerin, 100$ civarında fiyat etiketi olacağı tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim