Anlık Bildirim

ASELSAN bir günde üç büyük anlaşmaya imza attı

ASELSAN, biri yurt dışından olmak üzere üç büyük anlaşmaya imza attığını duyurdu. KAP’a bildirilen anlaşmalar haberleşme ve radar sistemlerini kapsıyor. İşte detaylar:

ASELSAN bir günde üç büyük anlaşmaya imza attı

Hem yerel hem de küresel ölçekte ses getiren işlere imza atan ASELSAN, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)’na yaptığı açıklama ile bir tanesi yurt dışı ikisi de yurt içi olmak üzere iki önemli anlaşmaya imza attığını duyurdu. Detayları paylaşılmayan ilk anlaşmada yurt dışındaki bir müşteriye 49 Milyon 181 Bin 592 Dolar tutarında haberleşme teçhizatı üretilecek. Bu siparişe ilişkin teçhizatların teslimatı ise 2016 – 2018 yılları arasında gerçekleştirilecekmiş.

ASELSAN’ın diğer iki anlaşması ise Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile yapılmış. 285 Milyon TL ve 210 Milyon TL olmak üzere iki ayrı sözleşme imzalanmış. Bu sözleşme kapsamında ise ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın ihtiyacı olan radar sistemleri tedarikini 2017 – 2023 yılları arasında gerçekleştirmiş olacak.

Anlaşmanın detaylarına ilişkin olarak kesin bir bilgi bulunmazken silahlı kuvvetlerin envanterinde yer alan ve ASELSAN tarafından üretilen Hava Savunma Radarları, Keşif – Gözetleme Radarları ve Silah Tespit Radarları gibi sistemler hali hazırda aktif olarak özellikle sınır bölgelerinde görev yapıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11516 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
savunma sanayii, radar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim