Anlık Bildirim

Captain Marvel'i kimin canlandıracağı belli oldu

Marvel sinematik evreninde kendi filmine kavuşacak ilk kadın kahraman olan Captain Marvel'i kimin canlandıracağı belli oldu. Birçok isim ile anılan rolü Brie Larson kaptı.
Çizgi roman devi Marvel, yıllardır parça parça kurduğu sinematik evrenindeki en büyük eksikliği sonunda kapatıyor. Bugüne kadar birçok popüler kahramanını beyaz perdeye taşıyan Marvel, nihayet sinematik evrenine kadın bir kahraman etrafında dönen bir film de ekleyecek. Çizgi roman devinin bireysel filmini çektiği ilk kadın kahraman Captain Marvel olacak.
Bir süredir gündemde olan Captain Marvel için hazırlıklar sürerken, filmin başrolünü kimin üstleneceği de belli oldu. Comic Con kapsamında yeni filmleri hakkında önemli detaylar paylaşan Marvel, Captain Marvel'i Brie Larson'un canlandıracağını açıklandı. Room filmindeki müthiş performansı ile en iyi kadın oyuncu Oscar'ı kazanan Larson'un Captain Marvel için bir numaralı tercih olduğu birkaç ay önce ortaya çıkmıştı.
Brie Larson'un başrolünü üstleneceği Captain Marvel filmi, yıllar içinde çizgi romanlarda bu isimle karşımıza çıkan karakterlerden biri olan Carol Danvers'ın hikayesini anlatacak. Çizgi romanlarda ABD ordusunda savaş uçağı pilotu olan Danvers, uzaylı Kree ırkı ile yaşadığı temas sonrası insan üstü güçlere sahip oluyordu.
 Henüz yönetmeni belli olmayan Captain Marvel filmi 8 Mart 2019'da vizyona girecek, ancak karakterin daha önce bir Marvel filminde görünmesi bekleniyor. Bu film büyük ihtimalle, 2018 yılında gösterime girecek yeni Avengers filmi olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8351 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim