Anlık Bildirim

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı gişede 1 milyar dolara ulaştı

6 Mayıs'ta sinemaseverler ile buluşan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, gişede 1 milyar dolara ulaştı. Üstelik film bu başarıya iki hafta gibi kısa bir sürede ulaştı.
 Marvel çizgi romanlarının sevilen kahramanlarını karşı karşıya getiren Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War), geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Duyurulduğu ilk günden beri heyecanla beklenen film, sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı. 6 Mayıs'ta dünya genelinde gösterime giren film, iki hafta gibi kısa bir sürede 1 milyar dolar hasılata ulaştı.
 Gişede bu önemli kilometre taşını geride bırakan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, aynı zamanda Zootopia'yı da geçti ve 2016'nın en çok hasılat elde eden filmi oldu. Gişede 1 milyar dolar barajını aşan dördüncü Marvel filmi olan Kahramanların Savaşı'nın elde ettiği hasılat ile birlikte, Marvel sinematik evreninin toplam hasılatı 10 milyar dolara ulaştı.
Kahramanların Savaşı, gişede 1 milyar doları aşarak bugüne kadar vizyona giren en başarılı Kaptan Amerika filmi oldu. Elbette filmin bir Kaptan Amerika filminden çok bir Yenilmezler filmine benzemesi de bu gişe başarısında oldukça etkili oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13327 kez okundu.
37 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim