Anlık Bildirim

Universal, yıldızlarla dolu sinematik evreni Dark Universe'i tanıttı

Klasik canavar filmlerini yeniden canlandıracak bir sinematik evren üzerinde çalışan Universal; Tom Cruise, Johnny Depp ve Russell Crowe gibi yıldız isimleri bir araya getiren bu evreni tanıttı.
Marvel'in sinematik evreni ile yakaladığı büyük başarı, Hollywood'daki hemen hemen her büyük stüdyoyu kendi sinematik evrenlerini kurma yolunda harekete geçirdi. Warner Bros, DC sinematik evrenini; 20th Century FOX, X-Men sinematik evrenini, Sony, Örümcek-Adam evrenini ve Universal da klasik canavar filmlerini yeniden canlandıracak canavar evrenini kurmaya başladı.
Frankenstein, Kurt Adam, Dracula, Dr. Jekyll ve Görünmez Adam gibi korku sinemasının unutulmaz karakterlerini bir araya getiren bu sinematik evren için hazırlıklarını sürdüren Universal, yıldız isimlerle dolu Dark Universe evrenini tanıttı. Bu yaz vizyona girecek The Mummy ile başlayacak Dark Universe; Tom Cruise, Johnny Depp, Russell Crowe ve Javier Bardem gibi yıldız isimleri bir araya getirecek.
Tom Cruise, Sofia Boutella tarafından canlandırılan Mumya'nın karşısına çıkan yeni bir karakteri canlandırırken; Johnny Depp, Görünmez Adam'ı; Russell Crowe, Dr. Jekyll'ı; Javier Bardem de Frankenstein'ın canavarını canlandıracak. Ayrıca bu evrenin önemli bir parçası olacak Frankenstein'in Gelini için de yıldız bir oyuncu ile anlaşılması bekleniyor. Bu rol için ünlü oyuncu Angelina Jolie ile görüşülüyordu ancak görünen o ki henüz resmi bir anlaşmaya varılamamış.
Dark Universe'in ilk filmi olan The Mummy (Mumya), 9 Haziran'da gösterime girecek. Başrollerini Tom Cruise ve Sofia Boutella'nın üstlendiği film; binlerce yıldır çölün altında gömülü olan Prenses Ahmanet'in bir grup asker tarafından gün yüzüne çıkarılmasını ve bunu takip eden korku dolu macerayı anlatacak.
Dark Universe'in ikinci filmi ise Bride of Frankenstein (Frankenstein'in Gelini) olacak. Bill Condon (Kinsey, Beauty and the Beast)'ın yöneteceği Bride of Frankenstein, 14 Şubat 2019'da vizyona girecek. Filmde Frankenstein'in Gelini'ni canlandıracak aktrisin çok yakında açıklanması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6402 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, tom cruise ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim