Anlık Bildirim

X-Men: Apocalypse'ten yeni fragman

Bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan X-Men: Apocalypse'in yeni fragmanı yayınlandı. Fragman, X-Men'i bugüne kadar karşılaştıkları en zorlu düşmanın beklediğini gösteriyor.
Çizgi roman dünyasının en sevilen serilerinden biri olan X-Men, bu yaz vizyona girecek yeni filmi X-Men: Apocalypse ile bir kez daha sinemaseverlerin karşısına çıkacak. X-Men: Birinci Sınıf ile başlayan ve geçmişte geçen yeni film serisinin üçüncü filmi olan X-Men: Apocalypse, Profesör X ve öğrencilerini tanrısal güçlere sahip bir mutant ile karşı karşıya getirecek.
Film, adını X-Men evreninin ilk mutantı olan Apocalypse'ten alıyor. Tarih boyunca çeşitli medeniyetler tarafından tanrı olarak görülen Apocalypse'in binlerce yıl süren uykusunda uyanması, dünyayı büyük bir tehdit ile karşı karşıya getiriyor. Yeni bir dünya düzeni kurmak için insanları yok etmek isteyen Apocalypse, kendisine bu görevinde yardım etmeleri için dört güçlü mutantı yanına alıyor. Mahşerin Dört Atlısı olarak bilinen bu dört mutant arasında Magneto ve Storm da yer alıyor.
 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek ile yönetmen koltuğuna geri dönen Bryan Singer'ın yönettiği X-Men: Apocalypse'in başrollerinde: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Tye Sheridan, Sophie Turner, Olivia Munn, Lucas Till, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee ve Alexandra Shipp yer alıyor. Bu yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan X-Men: Apocalypse, 19 Mayıs'ta gösterime girecek.
X-Men: Apocalypse'ten yeni fragman
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7391 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
X-Men, X-Men: Apocalypse ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim