Anlık Bildirim

It fragmanı interneti salladı; Hızlı ve Öfkeli'nin rekorunu kırdı

Stephen King'in sevilen eserinden sinemaya uyarlanan It'in ilk fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada büyük ilgi gören fragman hızla yayıldı ve ilk 24 saatte en çok izlenen fragman rekorunu kırdı.
Korku ve fantastik edebiyatın en önemli isimlerinden Stephen King'in sevilen eseri It, ya da Türkçe adıyla "O" beyaz perdeye uyarlanıyor. Bu yıl sinemaseverler ile buluşacak olan It için hazırlıklar sürerken, filmden ilk fragman geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Perşembe günü yayınlanan fragman, sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı.
Sosyal medyada hızla yayılan It fragmanı, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaştı ve yeni bir rekora imza attı. Yayınlandıktan sonra 24 saatte 197 milyon izlenmeye ulaşan It fragmanı, böylece ilk 24 saatte en çok izlenen fragman oldu. Bu rekoru daha önce ilk 24 saatte 139 milyon izlenmeye ulaşan The Fate of the Furious (Hızlı ve Öfkeli 8) elinde tutuyordu.
Kısa sürde Youtube'da popüler videolar arasına girmeyi başaran It fragmanı; Facebook, Twitter, Reddit gibi sosyal platformlarda da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.
Küçük çocukların bir bir kaybolduğu küçük bir kasabada geçen It, Pennywise adlı ürkütücü bir palyaçodan kaçmaya çalışan yedi çocuğun hikayesini anlatıyor. Mama filmi ile adını duyuran Andrés Muschietti'nin yönettiği It'in başrollerinde Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff ve Chosen Jacobs yer alıyor. Film 8 Eylül'de gösterime girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10642 kez okundu.
45 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
3 etiket daha stephen king it Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim