Anlık Bildirim

Cooler Master Hyper 212 soğutucu serisi yenilendi

Hyper 212 RGB Black Edition ve Hyper 212 Black Edition modelleri hem estetik bir görünüm hem de etkili bir soğutma performansı sunuyor. Detaylar haberimizde.

Cooler Master’ın üst seviyede beğenilen Hyper 212 işlemci soğutucusu serisi iki yeni üye daha kazandı. Hyper 212 RGB Black Edition ve Hyper 212 Black Edition sınıfında en iyi performansı sunmayı amaçlıyor.

Soğutucularda fırçalanmış alüminyum üst kaplama ile birlikte nikel kaplama siyah plakalar ve metalik ısı boruları kullanılmış. Böylece daha estetik bir görünüm ve daha verimli soğutma performansı elde edilmiş. Yeni fan yuvası tasarımı ile fanları değiştirmek de kolaylaşıyor.

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition özellikleri ve fiyatı

Bu model içerisinde SF120R RGB fan kullanılıyor. Anakart yazılımı veya Cooler Master yazılımı ile kontrol edilebilen fan düşük yüklerde hızını azaltıyor ve enerji tasarrufu sağlıyor. RGB LED aydınlatma da yine tek tuşla kontrol edilebiliyor.

Soğutucunun 4 ısı borusu doğrudan temas özelliğine sahip ve en verimli ısı dağıtımını amaçlıyor. Model 45$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

Cooler Master Hyper 212 Black Edition özellikleri ve fiyatı

Bu modelde ise Silencio FP120 fan kullanılmış. Helikopter pervanesini temel alan fan önündeki alana daha fazla hava gücü uyguluyor. Silent Driver IC teknolojisi ise yüke göre gürültüyü ve enerji tüketimini azaltıyor. Yine 4 ısı borusu barındıran model 35$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim