Anlık Bildirim

Silverstone, sessizlik odaklı iki yeni işlemci soğutucusu duyurdu

Skylake işlemciler ile birlikte uygun fiyatlı bir soğutucu arayanlar, Silverstone Argon serisine bir göz atabilir. Serinin iki yeni üyesi, ortalama bir performansı, en düşük gürültü oranında sunuyor.
Intel Skylake işlemcilerin piyasaya çıkışı ile birlikte, uyumlu işlemci soğutucuların sayısı da artmaya başladı. Donanım bileşenleri konusunda uzman firmalardan Silverstone Technology, Argon serisine Skylake işlemciler ile uyumlu iki yeni soğutucu daha eklediğini duyurdu. 

Seriye yeni eklenen soğutucular, Argon AR07 ve Argon AR08 adını taşıyor. Modeller, fan çapı ve ısı boruları kalınlığı ile birbirinden ayrılıyor. Diğer özellikler ise ortak.  Soğutucular, benzersiz ısı dağıtıcı tasarımı ile iyi bir performans sunmaya çalışırken, gürültü oranını da en alt seviyede tutuyor. Birbirine geçmiş elmas kesim alüminyum yapraklar yanında; AR07 için 8mm, AR08 için 6mm kalınlığındaki 3 ısı borusu, işlemci ve termal macun ile doğrudan temas ediyor. 

>>Intel, drone firması satın aldı

Yine AR07 için 140mm, AR08 için 92mm çapındaki fanlar, havanın işlemci ve diğer anakart bileşenlerinin arasından geçmesine yardımcı oluyor. Intel LGA775, 1156, 1155, 1150, 1151, 1366, 2011 ve 2011-V3 soketleri yanında soğutucular; AMD AM2, AM3, FM1 ve FM2 soketlerine de destek veriyor. Argon AR07 modeli 39$, Argon AR08 modeli 33$ seviyesinden ay sonunda satışa sunulacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim