Anlık Bildirim

Silverstone'dan ince sistemlere Nitrogon NT09-115X işlemci soğutucusu

Silverstone, ince sistemler kurmak isteyen kullanıcılar için, Nitrogon NT09-115X işlemci soğutucusunu duyurdu. Soğutucu sadece 45mm kalınlık değeri barındırıyor.

Çok geniş sistemler yerine, masaüstünde ince yapılara önem veren kullanıcılar için, Silverstone'dan düşük profilli bir işlemci soğutucusu geldi. Nitrogon NT09-115X işlemci soğutucusu, 45mm kalınlık değeri ile Intel işlemci kullananları hedefliyor. 

Soğutucu içerisinde alüminyum alaşımlı ısı dağıtıcı ve 92mm PWM fan yer alıyor. Yaprak dizilimi şeklinde bir tasarım benimseyen Nitrogon NT09-115X modeli, böylece soğutulan alan maksimize ediliyor ve daha fazla ısı dağıtılıyor. Ayrıca fan, iş yüküne göre oldukça sessiz çalışabiliyor. Soğutucu sadece LGA 1156/1155/1150/1151 soketleri ile uyumlu Intel işlemciler için geçerli.


Bir arka plaka ile güçlendirilen soğutucu, daha iyi temas ve ısı transferi sağlıyor. 65Watt'a kadar ısıl tasarım değerine sahip işlemcilere yönelik olarak hazırlanmış. Nitrogon NT09-115X işlemci soğutucusu, 13.75$ karşılığında an itibariyle satışa sunulmuş durumda. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim