Anlık Bildirim

Brazzers’ın hack’lenen Instagram hesabından Türkçe mesaj paylaşıldı

Sanal dünyanın yetişkin içerik platformlarından olan Brazzers’ın yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabı hack’lendi ve profilden "Yaşasın Türk milleti" mesajı paylaşıldı.
Dünya çapında yetişkinlere özel içerikli en popüler video sitelerinden Brazzers’ın resmi Instagram hesabı hack’lendi. İran uyruklu Saman Aghdami isimli tıp öğrencisi ve güvenlik uzmanı tarafından ele geçirilen profilde yayınlanan "Hacked" yazılı ilk fotoğrafta Türkçe olarak "Yaşasın Türk milleti.” cümlesi yer aldı.
İran'ın Doğu Azerbaycan Eyaletinin başkenti Tebriz'de bulunan spor kulübü Tractor Sazi F.C.’nin taraftarlarına ait fotoğraf yayınlayan Saman, Suriye’deki savaşa da dikkat çekerek "Savaşı durdurun" mesajıyla birkaç gün önce Halep’te gerçekleştirilen hava saldırısında yaralanan 5 yaşındaki Ümran’ın ambulansta çekilen fotoğrafını paylaştı.
Brazzers ise Twitter üzerinden gelen bir soruya verdiği cevapta -daha çok polisiye türündeki filmleriyle akıllarda yer edinen- Liam Neeson'a göndermede bulunarak Instagram hesabının çalınmasını doğruladı. Konuşmaya dahil olan Amerikalı yetişkin film oyuncusu Johnny Sins de aynı kişinin birkaç hafta önce kendi hesabını hack'lediğini belirtti. Halen İranlı genç hacker’ın elinde bulunan profilde paylaşılan fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada dikkat çekti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
47791 kez okundu.
25 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, hacker ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim