Anlık Bildirim

Facebook'un mesajlaşma hizmetlerini birleştirme planı bu yıl gerçekleşmeyebilir

Geçtiğimiz günlerde Facebook'a ait mesajlaşma gizmetlerinin aynı altyapıda toplanarak birleştirileceğini duyurmuştuk. Gelen haberler bu projenin önümüzdeki yıla sarkabileceğini gösteriyor.
Teknoloji haberlerini yakından takip edenlerin bileceği gibi Facebook'un, kendi bünyesindeki mesajlaşma platformlarını (Messenger, Instagram ve WhatsApp) tek çatı altında birleştireceği duyurulmuştu. Ancak şirket patronu Mark Zuckerberg'in açıklamalarına bakacak olursak bu proje önümüzdeki yıla kalabilir.

Tarih tam olarak belli değil

The Verge haber sitesinde çıkan bir rapora göre Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, şirketin 4. çeyrek kazançlarının değerlendirildiği bu aşamada bu projeye öncelik vermeyeceklerini belirtiyor. Zuckerberg konuyla ilgili olarak:" Düşündüğümüz entegrasyon hayata geçirmek için erken. Çözmemiz gereken daha çok şey var." açıklamasını yaptı.
Bu projenin kesin olarak ne zaman geçekleştirileceğine dair bir bilgi yok. Zuckerberg yapılacak olan bu birleştirme işleminin kullanıcılara, örneğin Facebook'da alışveriş yaparken satıcıya ulaşmak için WhatsApp entegrasyonuyla iletişim kurabilmek gibi kolaylıklar sağlayacağını belirtiyor. Önümüzdeki süreçte bu projenin tam olarak netleşmesi ve çalışmaların başlaması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim