Anlık Bildirim

SkyPixel jürisi 2017'nin drone ile çekilen en iyi fotoğraflarını seçti

Drone ile çekilen en iyi fotoğrafların paylaşıldığı platform SkyPixel'de yılın en iyi fotoğrafları belli oldu. Büyük ödülün sahibi, 'Kutup Ayısının Üzerinde' adlı çalışmasıyla Florian Ledoux oldu.

SkyPixel jürisi 2017'nin drone ile çekilen en iyi fotoğraflarını seçti Tam Boyutta Gör

Drone ile çekilen fotoğrafların paylaşıldığı platformlardan SkyPixel, geçtiğimiz yılın en iyi fotoğraflarını açıkladı. Drone fotoğrafçılığının meraklıları ve profesyonellerinin buluştuğu platformda ödüller de profesyonel ve meraklılar olarak iki ayrı kategoride verildi.

Büyük ödülün sahibi, 'Kutup Ayısının Üzerinde' adlı çalışmasıyla Florian Ledoux oldu. Ledoux’un çektiği fotoğraf altındaki notta gelecek nesillere mesaj, günümüz insanlarına ise bir gönderme var:

"Sevgili gelecek nesil, umarım ileride de kutuptaki vahşi yaşamı bugün olduğu gibi göreceğiz. Çevremiz değiştiği için burası şuan tehdit altında. Ben birçoğunu görme fırsatı yakaladım ve size şunu diyebilirim gördüğüm en güzel şeydi."

SkyPixel jürisinin seçtiği fotoğrafların yanında sitedeki en popüler 10 fotoğraf da ödüller arasında listelendi. Bu sayede yılın ödüllerinde ziyaretçilerin de sesine kulak verilmiş oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim