Anlık Bildirim

Twitter CEO'su açıkladı: Tweet düzenleme özelliği geliyor

Twitter'ın kurucusu ve CEO'su Jack Dorsey, mikro blog platformuna kullanıcıların uzun süredir beklediği "tweet düzenleme" özelliğini eklemeyi planladıklarını açıkladı.
Twitter kullanıcıları yıllardır mikro blog platformuna "tweet düzenleme" seçeneğinin eklenmesini istiyor. Söz konusu özelliğin geleceğine yönelik söylentiler var ancak hiç kimse nasıl işleyeceği konusunda fikir sahibi değil. Twitter CEO'su Jack Dorsey, bu konuda bazı bilgiler verdi.
Joe Rogan'ın podcast yayınında konuşan Dorsey, tweet gönderildikten sonra kullanıcılara değişiklik yapabilmeleri için 5 saniye ile 30 saniye arasında bir süre tanımayı planladıklarını söyledi. Bunun için mikro blog platformuna bir düzenleme düğmesi eklenecek.

Düzenlemeden önceki hali görülebilecek

Deneyimli yönetici ayrıca tweet düzenleme özelliğinin uzun süreli olmasını düşünmediklerini çünkü bunun Twitter'ın "gerçek zamanlı doğasına" aykırı olduğunu ifade etti. Bununla birlikte düzenlenmeden önceki orijinal tweet'e bakma özelliğinin de getirilmesinin planlandığını belirtti.
Zira, düzenle düğmesi sadece yazım hatalarının düzeltilmesi için değil, aynı zamanda atılan tartışmalı tweet'lerin içeriğinin tamamen değiştirilmesi için de kullanılabilir. Dolayısı ile Twitter bu özelliği kullanıma sunmadan önce hiçbir şekilde kötüye kullanılamayacağından emin olmak istiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim