Anlık Bildirim

Acer Aspire Switch 12 hakkında yeni detaylar geldi

Acer Aspire Switch 12 hakkında yeni detaylar geldi

Acer'ın ayrılabilir klavyeye sahip Aspire Switch tablet bilgisayarı geçen ay ki IDF 2014 fuarında 12 inçlik ve Core M yongasetli yeni versiyonunu görücüye çıkarmıştı. Modelin detayları netleşmeye başladı.

Entegre standı ile farklı pozisyonlarda kullanılabilen Aspire Switch 12 bu bakımdan çok da yüksek taşınabilirlik sunmuyor diyebiliriz. Ayrılabilir klavyesi ile model daha çok masaüstünde kullanılmak için tasarlanmış.

Modelde 2.9GHz saat hızında çalışan Core M yongaseti kullanılıyor. 4.5 watt ısıl tasarım gücüne sahip olan yongaseti fansız tasarımlara imkan tanırken, beraberindeki HD5xxx serisi grafik birimleri de 850MHz hızında çalışabiliyor. 

Aspire Switch 12 modelinde bunun haricinde 4GB RAM, 64GB artırılabilir dahili depolama, 12.5 inçlik Full HD ekran, microUSB ve microHDMI girişleri, 2MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özelliklerin olacağı ifade ediliyor. 

Acer'ın Aspire Switch 10 ve 11 modelleri de kısa süre önce tanıtıldığı için Aspire Switch 12 modelinin gelecek yıla kalacağı tahmin ediliyor. Fiyat konusunda ise bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim