Anlık Bildirim

Analiz : Samsung'un Super AMOLED tabletleri satışlara fazla etki etmeyebilir

Analiz : Samsung'un Super AMOLED tabletleri satışlara fazla etki etmeyebilir

Samsung'un bir süre önce lanse ettiği Super AMOLED ekranlı Galaxy Tab S serisi satışa sunulmaya başladı ve firma farklı reklam kampanyaları ile tüketici ilgisini çekmeye çalışıyor. Ancak beklenen ilgi oluşmayabilir.

Digitimes Research tarafından yapılan bir analize göre özellikleri ile yılın en iddialı modelleri arasında yer alan Galaxy Tab S serisi yılın ikinci yarısında Samsung'un tablet satışlarını çok fazla etkilemeyecek. 

Bunun en büyük sebepleri arasında 8 ve 10 inçlik tablet segmentlerinin doygunluğa ulaşması ve artık durgun hale gelmesi ve bununla birlikte bu segmentlerde rekabetin giderek artması gösteriliyor. 

Analizde özellikle Galaxy Tab S 8.4 modelinin daha hafif gövdesi ve daha büyük görüntüleme alanı ile iPad mini modelini rekabette geride bırakacağı tahmin ediliyor. 

Galaxy Tab S serisinde hatırlanacağı üzere 8.4 inçlik ve 10.5 inçlik iki model mevcut. Boyut ve batarya haricinde cihazların özellikleri ortak. Serinin WiFi versiyonları Exynos 5 Octa 5420, LTE versiyonları ise Snapdragon 801 yongasetinden gücünü alıyor. 

Modellerde 2560x1600 piksel çözünürlük, 3GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, 8MP çözünürlükte LED flaşlı arka kamera, parmak izi okuyucu ortak özellikler arasında. Galaxy Tab S 8.4 modelinde 4900 mAh gücünde, Galaxy Tab S 10.5 modelinde ise 7900mAh gücünde batarya mevcut. Cihazlar 999TL ve 1199TL fiyat etiketine sahip.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1071 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim