Anlık Bildirim

Asus giriş seviyesi tablet modellerine bir yenisini daha ekledi

Asus giriş seviyesi tablet modellerine bir yenisini daha ekledi

Son iki yıl Google ile Nexus tabletleri konusunda işbirliği yapan ancak bu yıl ki Nexus tabletinde ismini göremediğimiz Tayvanlı Asus, bununla birlikte kendi cephesinde yeni ürünler tanıtmaya devam ediyor. 

Firmanın son ürünü MeMO Pad 10 ME103K oldu. Tablet bir süredir Avrupa'da bazı perakende mağazalarında satıştaydı. Şimdi ise resmiyete kavuşmuş oldu.

10 inçlik IPS ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunan tablet modelinde oldukça eski Snapdragon S4 Pro yongaseti kullanılıyor. 1.5GHz saat hızında çalışan 4 Krait 200 çekirdeğine ve 400MHz'de çalışan Adreno 320 grafik birimine sahip olan yongaseti iki yıl öncesinin en güçlü işlemcisi konumunaydı.

1GB RAM sahibi olan cihaz 16GB/32GB kapasite seçenekleri sunuyor ve microSD kart desteği mevcut. Android 4.4 işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz 5000mAh gücünde batarya, 2MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS şeklinde diğer özelliklere sahip. Model 199 Avro fiyat etiketi ile satılıyor.  


Kaynak:http://www.ubergizmo.com/2014/10/asus-memo-pad-10-me103k-gets-official/?utm_source=mobilerepublic Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim