Anlık Bildirim

Asus yeni tablet serisi ZenPad'i Temmuz ayında satışa sunabilir

Asus yeni tablet serisi ZenPad'i Temmuz ayında satışa sunabilir
 
Tayvanlı teknoloji devi Asus geçtiğimiz günlerde 2015 yılı için 25 Milyon akıllı telefon satışı hedeflediğini açıklamıştı. Zenfone serisinin satışlarından memnun gözüken şirketin Zen adını yeni tablet serisinde de kullanarak, İlk ZenPad adıyla yeni bir seri başlatacağı iddia ediliyor.
Seriye ilk olarak 7 ve 8 inç ekran boyutlarına ait iki modelin ekleneceği konuşuluyor. Özellikle 7 inç model ile ilgili söylentiler yoğunlaşırken bu modelin Wifi ve 3G şeklinde iki varyasyonunun olması bekleniyor. Teknik özelliklere baktığımızda ise 1024x600 IPS ekran, 64-bit Intel Atom X3 çipset, 1 GB sistem belleği, 8 ya da 16 GB arttırılabilir depolama alanı, 2 MP arka ve VGA ön kamera gibi özellikler öne çıkıyor. Batarya hakkındaki söylentiler ise 3950 mAh kapasiteyi işaret ediyor.
8 inç ekran boyutuna sahip modelde ise 2048x1536 piksellik bir çözünürlükten bahsediliyor. Bunun yanında Intel'in Z3560 veya Z3530 çipsetlerinin kullanılması ve sistem belleğinin de 2 GB seviyesine yükseltilmesi bekleniyor. Depolama alanında ise 8, 16, 32 ve 64GB seçenekleri sunulacak.

Sertifika programlarında ortaya çıkamaya başlayan tabletlerin satışına Temmuz ayında başlanacağı da iddialar arasında. Fiyat olarak ise 7 inçlik model için ortalama 150 Euro'dan bahsedilirken, 8 inç modelin için henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim