Anlık Bildirim

Beklenen Galaxy Tab 10.1 güncellemesi çok yakında geliyor

Samsung’un Apple davalarının gölgesinde piyasaya sürdüğü Galaxy Tab 10.1 modeli ilk günden bu yana oldukça ilgi görüyor. Bu iddialı modelinin başarısı için daha önce yazılım desteği sözü veren Samsung yeni güncelleme paketini “yakında” başlığı ile duyurdu.

1 GHz çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 işlemciden ve 1 GB RAM’den güç alan, Android 3.1 Honeycomb işletim sisteminin tüm avantajlarından faydalanan, 10.1-inç 1280 x 800 piksel dokunmatik kapasitif ekran ile üst düzey görüntü kalitesi sunan Galaxy Tab 10.1 , 16 / 32 GB dahili bellek opsiyonları, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0, GPS ve 7000 mAh gelişmiş batarya özellikleri sunuyor.

17 Haziran’da ABD pazarına sunulan Galaxy Tab 10.1 modeli 16GB - 499$ / 32GB - 599$ şeklinde fiyatlandırılmıştı. 4 Ağustos’ta ise İngiltere’de satışa sunulacak olan modelin fiyatı henüz belli değil.

Samsung’un Galaxy Tab 10.1 için sunacağı yazılım güncellemesinin kesin tarihi şimdilik bilinmiyor. Ancak model için önemli özellikler getireceği kesin. Bu özelliklerden en önemlisi TouchWiz kullanıcı arayüzünün Honeycomb sürümünün ilk kez bu modelde kullanılacak olması.
Bu sürüm; sosyal ağlarınızdan güncellemeleri, haberleri ve hava durumu gibi bilgileri ana ekranınıza taşıyan Live Panel widget'ı, aynı metinlerde olduğu gibi video ve resimleri de kopyala-yapıştır için bir multimedya panosu, sık kullanılan uygulamalara kolay erişim için Mini Apps Tray’i ve bazı ayarları kolayca açıp kapatmak için Indicator Quick Panel’i içeriyor.

Diğer yenilikler ise şu şekilde:

Amazon Music Cloud Player, Amazon Kindle ve Words with Friends önyüklü uygulamalar, video satın almak için Media Hub, gelişmiş Swype klavyesi, FindMyMobile uzaktan erişim ve silme fonksiyonu, Media Hub, Social Hub, Readers Hub ve Music Hub’dan oluşan Samsung Hubs paketi, USB, SD kart ve HDMI desteği (gerekli aksesuarlarla).
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4349 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim