Anlık Bildirim

Dev ekranlı Microsoft Surface Hub'ların sevkiyatı 2016 yılına sarkacak

Dev ekranlı Microsoft Surface Hub'ların sevkiyatı 2016 yılına sarkacak
 
Microsoft'un Surface Hub adını verdiği televizyon boyutundaki tabletlerin bu yıl sonunda piyasada olması bekleniyordu. Ancak Surface blog sayfasından yapılan açıklama ürünlerin son kullanıcıya ulaşmasının 2016'yı bulacağını gösteriyor.
1 Temmuz'dan itibaren ön siparişleri almaya başlayan Microsoft gecikmeye sebep olarak üretimin arttırılmasını gösterdi. Daha geniş hacimli üretime hazırlanmak için biraz zaman gerekirken ilk nakliyatların Ocak ayından itibaren başlaması bekleniyor. Bu süre içerisinde ön siparişler de devam edecek.
Şirket Surface Hub'ları geçtiğimiz Ocak ayında düzenlediği Windows 10 etkinliğinde duyurmuştu. Bu durumda ürünler duyurunun üzerinden bir yıl geçtikten sonra kullanıcılara ulaşmış olacak. Hatırlatmak gerekirse 84" dev ekrana sahip tabletlerin 4K çözünürlük ve NVIDIA Quadro K2200 GPU'ya sahip model 20.000 $, 55" HD çözünürlükte ve Intel HD GPU'yu kullanan daha uygun model 7.000$ fiyat etiketine sahip.
Bu ürünlerin evde kullanımdan çok, ofislerde ve toplantı salonlarında kullanılmaya daha uygun olduğunu söyleyebiliriz. Sizce Surface Hub'ın evde veya ofiste bulunması neler sunabilir? Getirdiklerini ve fiyatlarını düşünecek olursak satın alma seçeneği düşünülebilir mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim