Anlık Bildirim

Google'ın 8-inç Nexus tableti görüntülenmiş olabilir

Google'ın 8-inç Nexus tableti görüntülenmiş olabilir
Google'ın resmi Android sayfasında yayınladığı yeni bir görsel, Nexus çatısı altında 8-inç segmentine yönelik yeni bir tablet geleceği iddialarını alevlendirdi. Nexus 7 ile pazarda ciddi bir başarı yakalayan, Nexus 10 tarafında ise aynı başarıyı gösteremeyen Google, kimilerine göre taşınabilirlik ve ekran büyüklüğü anlamında ideal dengeyi oluşturan 8-inç pazarına fiyat/performans dengesi iyi ayarlanmış yepyeni bir model ile adım atabilir.
Haberimize konu olan görseldeki cihaza bakacak olursak, aynı tasarım çizgileriyle satışa sunulması halinde oldukça ince çerçeveli bir tablet ile karşı karşıya geleceğimiz söylenebilir. Akıllı telefon pazarındaki işbirliğini LG ile sürdüren Google, 8-inç boyutundaki tableti için de LG tarafından bugünlerde satışa sunulan 8.3-inç G Pad tableti baz alan bir çözüm düşünüyor olabilir. Snapdragon 600 işlemci, 2GB bellek ve Full HD ekrana sahip olan G Pad 8.3'ün donanımı, Android 4.4 KitKat ile birlikte ekonomi bir 8-inç tablette yüksek başarım gösterebilir.
Şu an için yeni tablet hakkında net bir bilgi bulunmuyor, hatta Google'ın bu segmente adım atacağı henüz kesinleşmiş de değil. Yapılan yorumlar ve Google'ın yeni ürünlerini piyasaya sürme sürecine bakıldığında, 8-inç Nexus tablet güçlü bir seçenek olarak masanın üzerinde duruyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça paylaşmaya devam edeceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1063 kez okundu.
21 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim