Anlık Bildirim

HP iki yeni tablet modeline resmiyet kazandırdı

HP iki yeni tablet modeline resmiyet kazandırdı

Slate markası altında düşük maliyetli Android tabletler sunmaya devam eden HP'nin aileye kazandırdığı en son iki üye Slate 7 VoiceTab Ultra ve Slate 8 Plus modelleri oldu.

Düşük maliyet çizgisini devam ettiren yeni tabletler aslında Huawei'nin MediaPad M1 ve X1 modellerini baz alan ancak HP logosuna sahip iki cihaz olarak dikkat çekiyor. HP bu kez tabletlerini kendisi tasarlamak yerine Huawei'nin referans cihazlarını temel almış.

HP Slate 7 VoiceTab Ultra modeli Huawei MediaPad X1'i temel alıyor. Modelde 7 inçlik Full HD ekran yer alırken, Cortex-A9 tabanlı 1.6GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Huawei Kirin 910 yongaseti Mali-T450 grafik birimi ile tamamlanıyor. 

Bunun haricinde modelde 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, Android 4.2.2 işletim sistemi, 5000mAh batarya, 13MP çözünürlükte arka kamera, 7.1mm kalınlık gibi özellikler yer alıyor. 

Kirin 910 yongaseti Full HD çözünürlüğe kadar 60Hz tazeleme hızında akıcı bir şekilde 3D içerik oynatımı sağlayabiliyor. Bu bakımdan HP Slate 7 VoiceTab Ultra firmanın en donanımlı tableti olarak ön plana çıkıyor. 

HP Slate 8 Plus modeli ise Huawei MediaPad M1'i temel alıyor. 8 inçlik IPS ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunan cihaz, Kirin 910 yongasetinden gücünü alıyor. Sistem 1GB ile desteklenirken 8GB depolama kapasitesi mevcut. 

Cihazın opsiyonel 4G desteği bulunurken, 4800mAh gücündeki bataryası ile normal kullanımda 24 saate kadar, sürekli video izleyerek 8 saate kadar kullanım sağlanabiliyor. 7.9mm kalınlığa sahip olan model 329gr ağırlığında. Modelin arka kısmında 5MP çözünürlüğünde ön kısmında ise 1MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

HP'nin yeni tabletleri 400$ fiyat etiketi ile ön siparişe başladı ve önümüzdeki haftalarda başta Asya ülkeleri olmak üzere global olarak satışa sunulmayı bekliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
679 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, hp
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim