Anlık Bildirim

HP'den 100$'lık Android tablet

HP'den 100$'lık Android tablet

Başarısız geçen webOS tabanlı tablet macerasından sonra geçen yıl Android işletim sistemi ile şansını yeniden denemek isteyen HP, alt seviyeye yönelik birkaç model satışa sunmuş durumda ve yeni modeller de sunmaya devam ediyor. 

Firma son modeli ile fiyat çıtasını da epey aşağı çekmiş durumda. HP 7 Plus adındaki tablet 100$ fiyat etiketine sahip ve benzer çizgideki Çinli markalar ile sıkı bir rekabete tutuşmaya hazırlanıyor. 

HP 7 Plus modelinde 7 inçlik 1024x600 piksel çözünürlükte IPS bir ekran kullanılmış. 1GHz saat hızında çalışan Cortex-A7 tabanlı 4 çekirdekli Allwinner A31 işlemcisinden gücünü alan cihaz 1GB RAM ve 8GB artırılabilir hafıza ile geliyor. Modelde 2MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, 2800mAh gücünde batarya, 285gr ağırlık, WiFi, Android 4.2.2 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler mevcut.

HP modelini satın alanlara 25GB boyutunda Box bulut depolama alanı ve Kingsoft Office ofis yazılımını hediye edecek. Ürün an itibariyle ABD'de satışa başlamış durumda. Uluslararası pazarlara ne zaman gideceği ise bilinmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
778 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, hp
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim