Anlık Bildirim

HP'nin 16 inçlik yeni Android cihazı benchmark skorlarında göründü

HP'nin 16 inçlik yeni Android cihazı benchmark skorlarında göründü

Geçtiğimiz dönemde 21 inçlik hepsi-bir-arada bilgisayarı ile Android cihazlarında çıtayı yükselten HP, görünüşe göre bu sınıfa daha fazla ürün takviyesi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Kısa süre önce ortaya çıkan Intel Bay Trail tabanlı 17 inçlik bir Android cihazının ardından bu kez de 16 inçlik yeni bir Android cihazı GFXBench skorlarında kendisini gösterdi. 

HP Red adındaki bu cihaz üst seviye donanım sunmasının yanında ARM tabanlı bir yongasetine yer veriyor. Cihazda yer alan yongaseti Qualcomm imzasını taşıyan Snapdragon 800 ve beraberinde Adreno 330 grafik birimi ile geliyor. 

Snapdragon 800 yongaseti genelde mobil cihazlarda yer aldığı için bu tarz bir cihazda nasıl performans vereceği merak konusu. 21 inçlik cihazda da Tegra 4 yongaseti yer almaktaydı.

HP Red bu kez çözünürlük çıtasını da artırıyor ve 2048x1536 piksel sınırına dayanıyor. Cihazda 2GB RAM ile sistem desteklenirken, 16GB depolama kapasitesi, 7MP çözünürlükte LED flaşlı arka kamera, Android 4.4.2 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler mevcut. 

Cihaz bilgilerine bakıldığında bunun bir bilgisayardan ziyade büyük boyutlu bir tablet olabileceği akla geliyor. Son dönemde ekran boyutu 20 inç sınırlarını geçen ve stand ile kullanılabilen tablet modellerine şahit oluyoruz. HP de profesyonellere yönelik özel bir ürün planlıyor olabilir. Şimdilik HP Red cihazının ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim