Anlık Bildirim

HP'nin 17 inçlik Android tableti benchmark skorlarında ortaya çıktı

HP'nin 17 inçlik Android tableti benchmark skorlarında ortaya çıktı

Bugüne kadar orta ve giriş seviyesi Android tabletleri ile pazarda kendisine pay arayan HP, benchmark platformlarına yansıyan bilgilere bakılırsa ekran çıtasını oldukça yukarılara çekecek yeni bir model hazırlığında.

GFXBench veritbanında ortaya çıkan bilgilere göre HP, Slate 17 adında yeni bir Android tablet üzerinde çalışıyor. Adından da anlaşılacaı üzere Slate 17 modeli 17.2 inçlik bir ekrana sahip.

Genelde tüketiciye yönelik Android tabletler 10.1 veya en fazla 12.2 inç boyutlara sahip oluyor. Bundan daha büyük boyutlar ya masaüstü bilgisayar tipinde oluyor veya profesyonellere hitap ediyor. HP'nin bundan önce Tegra 4'lü ve 21 inçlik dokunmatik ekrana sahip Android hepsi-bir-arada cihazı da mevcuttu.

Slate 17 modelinde 1.6GHz saat hızında çalışan Bay Trail tabanlı çift çekirdekli Celeron N2807 yongaseti yer alırken, 2GB RAM, Full HD ekran, 32GB depolama kapasitesi, Android 4.4.2 işletim sistemi gibi özellikler mevcut. 

HP'nin yeni tabletinin ne zaman piyasaya çıkacağı ve hangi kesimi hedef aldığı bilinmiyor ancak tahminler entegre bir stand yardımıyla profesyonel kullanıma yönelik olabileceği yönünde.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim