Anlık Bildirim

HTC gelecek yıl kendi markası altında tablet satışlarına yeniden başlayacak

HTC gelecek yıl kendi markası altında tablet satışlarına yeniden başlayacak

Yıllar önce Flyer ve Jetsetter gibi markalar altında kendi tabletlerini pazarlayan ancak finansal açıdan başlayan sıkıntılar nedeniyle pazardan çekilmek zorunda kalan HTC, Nexus 9 ile yeni bir başlangıca hazırlanıyor.

Gerek Nexus programında olması gerekse üst seviye donanım sunması açısından beğenilen Nexus 9, HTC'ye de cesaret verdi. Firma yöneticileri modelin ilgi göreceğinden emin ve gelecek yıl itibariyle de kendi markası altında pazara tekrar girmeyi planlıyor. 

Aynı ilk dönemde olduğu gibi HTC yine orta üst seviye segmentte mücadele etmeye çalışacak. Alt seviye segmentte yeterinde kar edilemediğini belirten yetkililer, 7 inçlik modellerin de artık Phablet sınıfı tarafından baltalanmaya başladığını ifade ediyor. Bu bakımdan HTC'nin yeni tableti orta üst sınıfta ve 8 inçten büyük bir ekrana sahip olacak. 

HTC ayrıca marka ortaklığı konusunda da her türlü teklife açık olduklarını açıkladı. Bunun anlamı gelecek yıl bir Nexus programında veya muhtemel Android Silver programında HTC yeniden görev almak istiyor. Şimdilik yeni tablet modellerinin ne zaman piyasaya çıkacağı net değil. Ancak Şubat sonundaki MWC 2015 etkinliğinde detayların açığa çıkması bekleniyor.  


Kaynak:http://www.phonearena.com/news/HTC-to-launch-own-branded-tablet-next-year-wont-be-ultra-cheap_id62490 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim