Anlık Bildirim

"HTC üç farklı tablet modeli hazırlıyor"

'HTC üç farklı tablet modeli hazırlıyor'

Akıllı telefon pazarında son çeyrekte düze çıkan ve uzun zaman sonra ilk kez kar açıklayan HTC'nin tablet pazarı için bazı çalışmalar yaptığı bir süredir biliniyor. Yeni gelen bilgiler çalışmaların genişlediğini gösteriyor. 

Evleaks tarafından verilen bilgilere göre HTC hali hazırda 3 farklı tablet modeli hazırlıyor. Bu modellerin kod adları ise T1, T7 ve T12 şeklinde sıralanıyor. 

T1 kod adlı model Volantis şeklinde isimlendiriliyor ve HTC'nin Google için ürettiği Nexus 8/9 tablet modeli olarak biliniyor. 8.9 inçlik bu modelin 64-bitlik bir işlemci ve Android L işletim sistemi ile gelmesi bekleniyor. T7 ve T12 kod adlı modellerin ne tür bir donanım sunacağı konusunda bir bilgi yok. 

Uzun süredir tablet pazarından uzak kalan HTC'nin Nexus 8/9 ve diğer iki tablet modeli ile birlikte ikinci kez şansını denemek istediği anlaşılıyor. Özellikle firmayı cesaretlendiren ikinci çeyrek bilançosu sonrasında tablet modellerinin daha fazla önem kazandığı tahmin ediliyor. 

Nexus 8 için beklenen tarih sonbahar dönemi. Kalan iki tablet modelinin de Nexus 8/9 sonrasında talebe göre yıl sonuna doğru lanse edileceği tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
934 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, htc ve htc nexus 9
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim