Anlık Bildirim

LG Display, 18 inçlik esnek OLED ekranını lanse etti

LG Display, 18 inçlik esnek OLED ekranını lanse etti

Gerek LG ürünlerine gerekse pek çok teknoloji devinin ürünlerine sağladığı ekranlarla tanınan LG Display, esnek ekranlar konusunda da önemli çalışmalar yapıyor. Firma son olarak rulo haline getirilebilen yeni esnek ekranlarını tanıttı.

Bu 18 inçlik OLED panel 1200x810 piksel çözünürlüğe sahip ve katlandığında 3cm çapında bir rulo haline gelebiliyor. LG Display yeni ekranın arka kısmında plastik alt katman yerine nemi emerek dayanıklı bir hale gelen poliamid adındaki bir şeritten yararlanıyor. Böylece ekran bükülürken dayanıklılığı sayesinde herhangi bir kırılmaya da sebebiyet vermiyor. 

Esnek ekranlar konusunda teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, ekranın altına yerleşecek donanım bileşenleri esneyebilen bir yapıda olmadığı sürece esnek ekranlar çok da fonksiyonel olamayacak. 

LG Display bunun yanında mevcut LCD ekranlardan 3 kat daha fazla geçirgenlik sunan yeni şeffaf OLED panelini de tanıttı. OLED panel bu sayede daha canlı renkler ve daha dengeli görüntüler sunabiliyor. LG Display bu yeni teknolojisi Ultra HD eğimli televizyonlarına entegre edecek ve 2017 yılında 60 inçlik esnek ve şeffaf OLED ekranlı Ultra HD televizyonlar görmek mümkün olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
696 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim