Anlık Bildirim

LG'nin Tegra 2 ve Android 3.0'lı 3D tableti Mobil Dünya Kongresi'ne geliyor

LG ve mobil telefon operatörü T-Mobile, dün yaptıkları açıklama ile ilk detayları CES 2011'de ortaya çıkan G-Slate isimli yeni tablet bilgisayarı resmi olarak duyurdular. Amerika pazarı için hazırlanan bu tabletin uluslararası versiyonunu Optimus Pad adı altında duyurması bejlenen LG, gelen son bilgilere göre Mobil Dünya Kongresi 2011'de beklenen tanıtımı yaparak Optimus Pad'i katılımcıların beğenisine sunacak.

8.9-inç büyüklüğünde ve 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde 3D ekrana sahip olan tablet, Nvidia'nın 1GHz'de çalışan çift çekirdekli Tegra 2 işlemcisinden güç alıyor. Honeycomb kod adlı Android 3.0 işletim sistemiyle gelecek olan tablet, üzerinde yer alan iki adet kamera ile 3D görüntü kaydına olanak tanıyacak ve 32GB depolama kapasitesi sunacak.

Yüksek tanımlı video oynatma ve modern oyunlar için gelişmiş grafik hızlandırma özelliklerine sahip olan LG Optimus Pad, ihtiyaç duyduğu gücü 6400 mAh kapasiteli pilden alıyor. Samsung Galaxy Tab 2 ve iPad 2 yeni nesil tablet bilgisayarlarla sıkı bir mücadele içerisine girmesi beklenen tablet, 3D yetenekleriyle rekabeti lehine çevirmeye çalışacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim